Bitefight blåser folk på pengar (Riktiga pengar)
Vill varna folk från Bitefighter och alla de andra sajterna som Ogame äger, som är ett tyskt bolag! Som har massa betal samtal sms och ring samtal!
När de inte fungerar debbiteras du på massa pengar! men som alltid! Du får inga så kallade "Spel marker"
Som man använder i spelet! När folk klagar så säger dom! Allt är rätt och inget fel finns!
Där har du blivit blåst på massa pengar och ingenting har du fått för din betalning!
Uppmanar och varnar här med folk för Ogame alla spel som dom har!
Och att rapportera fel är inte att tänka på för då blir de otrevlig för dig som klagar!
Så jag uppmarnar folk att INTE använda följande sms nr.
0939-101-201-0
Eller liknande betalnings nummer! Då dom debitterar dig men du får inget!
Deras sms nummera är 2 st 72445 samt 72220. Uppmarna och vanrar för de här nummerna! Så andra inte råkar lika illa ut för dom! Som jag gjorde!
Och de har ingen koll att personerna i fråga är 18 år. Där av all min kritik.
Vad tillhandahåller MSN fusk!
MSNfusk är tänkt att användas för att just hjälpa dig/er som besökare!
MSNFusk.blogg.se kommer att bara handla om länkar
HUR skyddar jag mig?
HUR blev jag ett offer?
HUR kan jag upptäcka det?
HUR skyddar jag andra från att bli offer från mig?
HUR kan andra av mina msn vänner bli offer?
Allt kommer att diskutteras på den här bloggen!
Allt som tas upp här (utom länakrna) är skyddat av © Copyright 2009-2011 av Msnfusk.blogg.se
Här har vi ett exempel. Så här kommer jag att ange dom, men då de var min kompis 10 åriga son, som var offer! Så valde jag att ta bort hans epost som stod med där, och de kommer jag även att göra för alla andra med! Så ni/dom alla kan vara skyddade från att bli uthänga, efter att har sätt många varnar för den och den msn adressen! Allt är p.ga de inte har förstått att mail adressen dom varnar för??? Den har blivit kapat genom sån här länk. Omg-its-you.com är huvud domän adressen till bedrägeriet! Sen kan de se ut i stil med har jag en msn mail som är epostadress@hotmail.com kommer länken att vara http://epostadress.omg-its-you.com/ där epostadress är under domän till huvud domänen, och därför så kan dom byta, men har den med huvud domänen OMG-Its-you.com. var som står före och efteråt? Spelar ingen roll, så länge de OMG-Itsy-you.com så är de samma men bara små för ädringaringar. Sen om man hade haft Internet Explroer hade den inte varnat utan du hade kommit in på en vanlig ruta,

Ytterligare 1 bild med länk hur adressen kan se ut med varnings text på ett annat sätt som de kan se ut!
Och de hela som man ser på bild nr 2, är det jag varna om att de är bara en liten grej som är ändrat i stort sätt samma i övrigt ändå som tidigare. Så här ser bild nr 2 ut

