Listan på bedrägeri länkar som sprids över msn
Länk:
http://omg-its-you.com/
Fakta:
Allt som kommer innan domänken OMG-its-you.com eller efter / tecknet, är bara slask, och ska inte förbi ses, efter som domänen omg-its-you.com är huvud adressen, och inte de som kommer framför eller bakom adressen.
Typ:
Bedrägerier, förfalskning för få person uppgifter om dig, eller ditt konto korts nummer så de sen kan betala affären med ditt konto kort. Du får stå för betalnuingen.
Spridas vidare för smitta ner deras msn.
Lösning
1:a klcka inte på konstiga länkar!
2:a byt lösenord, så kan de inte logga in då du har nytt lösenord!!!
Skapad:
Skapad: 13 Aug 2009,
Updaterad: 13 Aug 2009.
Upphör 13 Aug 2010.
Status:
FireFox har spärrat sidan, men vill man så kan man fortsätta in på sidan ändå.
Internet Explorer. Har ej svart listat adressen.
Länk:
http://ohhh-its-you.com/
Fakta:
Allt som kommer innan domänken OMG-its-you.com eller efter / tecknet, är bara slask, och ska inte förbi ses, efter som domänen omg-its-you.com är huvud adressen, och inte de som kommer framför eller bakom adressen.
Typ:
Bedrägerier, förfalskning för få person uppgifter om dig, eller ditt konto korts nummer så de sen kan betala affären med ditt konto kort. Du får stå för betalnuingen.
Spridas vidare för smitta ner deras msn.
Lösning
1:a klcka inte på konstiga länkar!
2:a byt lösenord, så kan de inte logga in då du har nytt lösenord!!!
Skapad:
Skapad: 15 Aug 2009,
Updaterad: 15 Aug 2009.
Upphör 15 Aug 2010.
Status:
FireFox har spärrat sidan. (23.12 UTC Lördag den 15 Aug 2009) Är nu spärrad förfalskning! De gick fort att svart lista webbplatsen
Tid: 3 timmar och 15 minuter ca hh/mm/ss (Hour 03. Min 15 Sek 00) 03.15.00 från start till sidan svart listades.
Internet Explorer. Antagligen inte heller svartlistad här!
Rapport avsändare. Jag har rapporterat, den här adressen!
Men fler som rapporterar den, ju snabbare blir sidan svart listad på firefox Efrer som ju fler anmälan, ju störe prioritet att spärra sidan!
DAGENS DATUM 15 AUG 2009.
"Bild"

ALLA LÄNKAR, SOM SER UT SÅ HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄR BEDRAGARE, SOM VILL DU SKA LOGGA IN! MEN LOGGAR DU INTE IN!!!!!!!!!!!!! SÅ ÄR DU SKYDDAD. LOGGAR DU IN? äR DU LURAD!
Alla sidor som påminner om de här inloggnings rutan? Lämna sidan direkt, och skriv ner länken och ge den till mig! så listar jag ut sidan här i black list. Inomkort kommer de att bli en varnings bild på FireFox som omg-its-you.com adressen har! Även den hade sätt ut så här som bilden gör, om man hade kommit in där!
Att komma in på sidan, innebär att du ser bara innehållet och du sprider inte länken över msn!
Loggar du in här??? Då sprider du länken vidare, så HIT! Men INTE längre, om du vill vara fri från skiten!
http://omg-its-you.com/
Fakta:
Allt som kommer innan domänken OMG-its-you.com eller efter / tecknet, är bara slask, och ska inte förbi ses, efter som domänen omg-its-you.com är huvud adressen, och inte de som kommer framför eller bakom adressen.
Typ:
Bedrägerier, förfalskning för få person uppgifter om dig, eller ditt konto korts nummer så de sen kan betala affären med ditt konto kort. Du får stå för betalnuingen.
Spridas vidare för smitta ner deras msn.
Lösning
1:a klcka inte på konstiga länkar!
2:a byt lösenord, så kan de inte logga in då du har nytt lösenord!!!
Skapad:
Skapad: 13 Aug 2009,
Updaterad: 13 Aug 2009.
Upphör 13 Aug 2010.
Status:
FireFox har spärrat sidan, men vill man så kan man fortsätta in på sidan ändå.
Internet Explorer. Har ej svart listat adressen.
Länk:
http://ohhh-its-you.com/
Fakta:
Allt som kommer innan domänken OMG-its-you.com eller efter / tecknet, är bara slask, och ska inte förbi ses, efter som domänen omg-its-you.com är huvud adressen, och inte de som kommer framför eller bakom adressen.
Typ:
Bedrägerier, förfalskning för få person uppgifter om dig, eller ditt konto korts nummer så de sen kan betala affären med ditt konto kort. Du får stå för betalnuingen.
Spridas vidare för smitta ner deras msn.
Lösning
1:a klcka inte på konstiga länkar!
2:a byt lösenord, så kan de inte logga in då du har nytt lösenord!!!
Skapad:
Skapad: 15 Aug 2009,
Updaterad: 15 Aug 2009.
Upphör 15 Aug 2010.
Status:
FireFox har spärrat sidan. (23.12 UTC Lördag den 15 Aug 2009) Är nu spärrad förfalskning! De gick fort att svart lista webbplatsen
Tid: 3 timmar och 15 minuter ca hh/mm/ss (Hour 03. Min 15 Sek 00) 03.15.00 från start till sidan svart listades.
Internet Explorer. Antagligen inte heller svartlistad här!
Rapport avsändare. Jag har rapporterat, den här adressen!
Men fler som rapporterar den, ju snabbare blir sidan svart listad på firefox Efrer som ju fler anmälan, ju störe prioritet att spärra sidan!
DAGENS DATUM 15 AUG 2009.
"Bild"

ALLA LÄNKAR, SOM SER UT SÅ HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄR BEDRAGARE, SOM VILL DU SKA LOGGA IN! MEN LOGGAR DU INTE IN!!!!!!!!!!!!! SÅ ÄR DU SKYDDAD. LOGGAR DU IN? äR DU LURAD!
Alla sidor som påminner om de här inloggnings rutan? Lämna sidan direkt, och skriv ner länken och ge den till mig! så listar jag ut sidan här i black list. Inomkort kommer de att bli en varnings bild på FireFox som omg-its-you.com adressen har! Även den hade sätt ut så här som bilden gör, om man hade kommit in där!
Att komma in på sidan, innebär att du ser bara innehållet och du sprider inte länken över msn!
Loggar du in här??? Då sprider du länken vidare, så HIT! Men INTE längre, om du vill vara fri från skiten!
Kommentarer
Postat av:
nej det stämmer inte att jag kommer från husensjö... =) varför undrar du?
Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
